marți, 21 septembrie 2010

Un gand

A trebuit atata timp sa fiu ceea ce nu am fost, incat acum, cand pot sa fiu ceea ce sunt, nu mai stiu daca mai stiu sa fiu ceea ce obisnuiam a fi...

9 comentarii:

 1. Fantanile sunt, trebuie doar sa plecam in cautarea lor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, Anna, ai dreptate. Gandul tau imi limpezeste carari care multa vreme nu au fost umblate...
  Multam sufletului tau...!

  RăspundețiȘtergere
 3. e avantajat cel care este el insusi mereu ;)

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, Daniel. Intr-o lume care "stie ea mai bine ce are sa gandesca despre altii", e greu sa aduci dovada ca se inseala. Trebuie sa fii inarmat cu rabdare pana-n dinti. Lupti zi de zi sa scoti la iveala un sambure care sa le incolteasca si lor frumos in minte, pentru a-i convinge ca lumea poate fi (si este!) si altfel decat o cred ei. Cand ai ajuns la rezultat, te simti mai mult ca un razboinic obosit, decat ca cel care stia de la inceput situatia. Asta m-a naucit atat. Prea a consumat in mine o gramada de energie...
  Multumesc pentru semn.
  O zi faina! :-)

  RăspundețiȘtergere
 5. e ca mersul pe bicicleta...
  insa intreb: de ce de obligativitate(acel "a trebuit" asa suna) si nu de placere?

  RăspundețiȘtergere
 6. dragos, de aceea, fiindca uneori ne aflam in viata in situatii care nu sunt ideale. atunci, trebuie sa le transformam noi in ceea ce dorim a fi. deci, trebuie! daca vrem... transformi dorinta in imperativ. alegi si corvoada, daca ai un tel al tau. faci orice. si ce nu-ti place.

  RăspundețiȘtergere
 7. de acord sorina...insa felul in care ai scris..nu era ceva legat de ceva ci de cineva... tocmai de aceea am pus intrebarea..

  RăspundețiȘtergere
 8. acum m-ai facut sa privesc in alta lumina gandul. dar era vorba de o situatie. ma rog, situatie sociala, deci, implicit, era vorba de o masa de "cineva". sincer, nu stiu cum altfel as fi putut-o formula in doar cateva cuvinte... :-)

  RăspundețiȘtergere
 9. Mereu vom fi altfel

  RăspundețiȘtergere

Aici imi puteti scrie ce ganditi. Va rog, simtiti-va liberi...