vineri, 12 februarie 2010

Starul


Pregateste-te sa aterizam. Fii atenta la paparazzi! Sa ai grija sa zambesti mereu! Vei fi mereu privita si fotografiata. Controleaza-ti mereu tinuta. Nu iti arata partile slabe! Fii suverana! Fii stapana pe tine! Sa nu uiti! Arata mereu partile tale frumoase! Profita de tot ce ai, cucereste publicul, fii increzatoare in tine!
Acestea erau sfaturile pe care le tot primise si le auzise in ultima vreme. Se pregatise indelung pt aparitia asta. Dupa ce castigase Marele Premiu la ea in tara, urmase strainatatea. Insa acum avea mai multe de infruntat. Stapanea engleza, desigur, insa nefiind limba ei materna, tot trebuia sa fie mereu atenta la exprimari. Emotiile o gatuiau pe masura ce avionul se pregatea sa aterizeze. Va fi suficient de stapana pe sine? O incercasera emotii noi. Parca nu isi mai simtea corpul. Prin minte ii trecusera imagini de la ultima seara a filmarilor si de la decernarea prmiilor. Daca cineva i-ar fi spus asta acum doi ani, ca ea va aparea pe copertile revistelor si ca atatea blitzuri vor lasa lumina pe ea, ar fi spus ca este un vis. Parca nu-i venea nici ei sa creada ce traia. Era vis? Era aevea?
Filmarile de la ultima productie o pusesera sa dea tot ce avea mai bun in ea. Si o facuse cu pasiune. Erau filmari uneori pana tarziu in noapte. Muncise greu, insa echipa era bine inchegata si regizorul stia cu precizie ce doreste de la fiecare in parte. Au fost zile in care ajungea seara acasa terminata, obosita, dar plina de satisfactie. Munca cu acea echipa o facea sa se simta bine. In tot acel timp ajunsesera toti ca o familie. Si nici nu se putea altfel, pt ca erau aproape zi lumina impreuna. Incepusera sa-si cunoasca tabieturile, slabiciunile, cat si punctele de maxim. Nu ar fi crezut niciodata ca intr-un timp atat de scurt, o adunatura de oameni care cu cateva luni inainte nu stiau aproape nimic unul despre celalalt, vor ajunge sa coexiste atata de armonios. Si astea toate datorita faptului ca fiecare incerca mereu sa dea ce era mai bun din el.
Poate era conjunctura astrala favorabila, poate ca intamplarea a facut ca acest grup sa devina atat de omogen. Dar isi daduse in acel moment seama, ca fara ei, fara colegii de platou, fara regizor, fara recuziteri si cameramani si fara toata acea echipa de lucru, ea nu ar fi fost nimic.
Astazi luceau blitzurile pe ea. Dar toate acestea, stia ea prea bine in sinea ei, ca are sa datoreze echipei. Si-a dat seama ca fara de oameni nu putea exista. Nu putea deveni ceea ce este si nu putea straluci. Ea a dat tot ce a putut ea sa dea. Si, in gandul ei, multumea acuma tuturor.
Avionul se pregatea de oprire pe pista. Toata lumea isi verifica locul si eventualele bagaje de mana. Jos, paparazzi isi faceau datoria. Asteptau frumos, sa faca primele instantanee celei care in cateva ore va face sa straluceasca primele pagini ale revistelor si ziarelor.
Aerul era minunat iar zambetul de pe fata ei era firesc si deloc studiat. Radia din interiorul ei o lumina, care nu mai avea nevoie de nici o pregatire prealabila. Sfaturile primite erau in acel caz inutile. Ea isi facea datoria: ea era EA. Ea era prin natura ei UN STAR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici imi puteti scrie ce ganditi. Va rog, simtiti-va liberi...